Αριθ. Πρωτ. 7                           Κουμπουριανά   4-4-2017

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

  ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ  Ο ΕΤΗΣΙΟΣ  ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΙΤΩΝ  ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΕΝΑΣΤΡΟΝ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
    Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των φίλων του Συλλόγου που από νωρίς κατέκλισαν το κέντρο και διασκέδασαν με μεγάλο κέφι μέχρι το πρωί όπως ξέρουν να γλεντούν οι αργιθεάτες.
   Την εκδήλωση άνοιξε το παιδικό χορευτικό τμήμα του Σύλλογου Αργιθεατών Μουζακίου με παραδοσιακούς αργιθεάτικους  χορούς  με την καθοδήγηση των υπευθύνων του Συλλόγου που μας χάρισαν ευχάριστες στιγμές. Στην συνέχεια χόρεψε  το παιδικό χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατσουνιάς  με παραδοσιακά τραγούδια της άνοιξης που έδωσαν ένα άλλο χρώμα στην εκδήλωση μας, με την κοθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κ. Έφης Γιώτη.  Ευχαριστούμε και τους δύο Συλλόγους για την διάθεση των χορευτικών.
    Ο Πρόεδρος του Συλλόγου  κ. Δημήτριος  Απ. Κίσσας χαιρέτησε και καλωσόρισε   εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τους παρευρισκόμενους, και  τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση.  Επίσης ευχαρίστησε  τους  χορηγούς της εκδήλωσης , τους Αδελφούς  Γεώργιο  και Θωμά Ράϊου
( Εστιατόρια στο Τορόντο του Καναδά), τους Αδελφούς Τσίγκα (Βιομηχανία Ξύλου στο Μουζάκι), τον κ. Παντελή Βασιλό (με Δομικά υλικά στο Μουζάκι),τον κ. Νικόλαο Μπέσσα (Καφέ -Μπαρ CROSS  Cafe στα Tρίκαλα), την εταιρία Caffe ESPRESSE A.E. Rortioli στην Αθήνα, τον κ. Ζάρα Στέφανο (οπτικά στο Μουζάκι),  τον κ. Γεώργιο Τσατσαρώνη (Ασφαλιστικό Σύμβουλο στα Τρίκαλα), τον κ. Αποστόλη  Μεγαρχιώτη (με τα Τζάκια στην οδός πύλης στα Τρίκαλα), τους Αδελφούς Τασιού Ο.Ε.(  Σούπερ Μάρκετ στο Μουζάκι), τον κ. Παναγιώτου Αθ. Μιχαήλ  (Έκθεση Εκκλησιαστικών Ειδών στα Τρίκαλα), Τον κ. Αργύρη Καναβό (Κρεοπωλείο Αργιθέα στα Τρίκαλα) τον κ. Φώτη Κάλφα (Βιβλιοχαρτοπωλείο στα Τρίκαλα),Τον κ. Μάκη Βασ. Κίσσα (Το Χρυσό Ψαλίδι στην Αμφίκλεια ), Τους Αδελφούς Γκαραβέλα (ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ στο Μουζάκι) τους Υιούς Δ. Παπουτσή Ο.Ε.(Moda ceramika στο Μουζάκι), τον  κ. ’ρη Καραβίδα και Ελευθέριο Μπαλατσούκα (Αρτος και Ποίηση στο Μουζάκι), την κ. Στεφανία Κίσσα (Κομμώσεις Στεφανία στό  Μουζάκι), τον κ. Βασίλειο Ποζιόπουλο (Ψαροταβέρνα το Παραγάδι στην Ρόδο), τους Αδελφούς Γιαννακάκη (Τέντες Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα), την κ. Μαριάνα Στεργίου (Τοπογράφο Μηχανικό στο Μουζάκι), τον κ. Μπαρτζίκα Χρήστο (GRANde-Cafe Φήκη Τρικάλων ),τον κ. Γεώργιο Κίσσα (Φωτογραφείο στο Μουζάκι), την κ. Ευαγγελία Τζιούφη-Γκίκα (Πολιτικό Μηχανικό στο Μουζάκι ), τον κ. Νικόλαο Κίσσα και Ιωάννη Ξενοχρήστου ΕΠΕ(Αντιπροσωπία ΝΙΣΣΑΝ στο Βόλο),  τον κ.  Δημήτριο Κων. Κίσσα (Τυροκομικά  Οροσειρά Αγράφων), τον κ. Τζάνης (κέντρο  ελαστικών  οδός πύλης), Το  365 coffee &  more ( Καφέ περιφεριακός Μουζάκι ),Τον κ. Κουτσικουρή Χρυσόστομο ( Χωματουργικά έργα Μουζάκι),  την κ. Παπασωτηρίου Σοφία (Πολιτικό Μηχανικό Μουζάκι), τον κ. Καλέτση Β. Γεώργιο (Ασφαλιστικό Γραφείο στο Μουζάκι)  τον κ. Κίσσα Βασ. Δημήτριο  (Χωματουργικά ΄Εργα Μουζάκι), Την κ. Σουλιώτη Λαμπρινή (Κοπτική Ραπτική στα Τρίκαλα) τον κ. Βαγενά (Κέντρο Ελαστικών Μουζάκι), το Τυπογραφείο Δημιουργία (Γραφικές τέχνες στη Καρδίτσα), επίσης ευχαρίστησε  τους ιδιοκτήτες του Κέντρου ΕΝΑΣΤΡΟΝ για την καλή εξυπηρέτηση, τα καταστήματα που προσέφεραν τα δώρα από τα Τρίκαλα, το Μουζάκι και την Καρδίτσα, και  ευχήθηκε σε όλους  καλές δουλειές και καλό Πάσχα.
    Την διασκέδαση  ανέλαβε η  ορχήστρα, με τον  Βασίλη Κωσταρέλο στο κλαρίνο, το  Δημήτρη Αυγέρη, το Γιάννη Γκόβαρη, και την Βίκη Πανταζή στο τραγούδι,  στο  βιολί τον Γιάννη Σούλτη,  στην κιθάρα  Κώστα  Κωσταρέλο,  και στο αρμόνιο τον Μαρίνο Καρακώστα. Με τα  τραγούδια που έπαιξε η ορχήστρα  έγινε ένα ανεπανάληπτο γλέντι που κράτησε μέχρι  το πρωί.
     Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  Ιερέας κ. Νικόλαος Δήμος , ο Ιερέας κ. Γεώργιος Κουτσώνης ,  ο Ιερέας κ. Ευάγγελος Χαντούμης,  η πρώην βουλευτής Καρδίτσας  κ. Ασημίνα Σκόνδρα,  ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Λάμπρος Τσιβόλας, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρικάλων κ. Μιχάλης Λάππας , ο Αντιδήμαρχος  Αργιθέας και χωριανός μας κ. Γεώργιος Παλαμάς, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας κ. Νικόλαος Τουραλιάς , ο Αντιδήμαρχος Αργιθέας κ. Γεώργιος Κατσιάνης, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Μουζακίου κ. Τσιούφη -Γκίκα Ευαγγελία, ο Αντιδήμαρχος Δήμου  Τρικάλων κ. Χρήστος Γούλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος  Αργιθέας   κ. Γεώργιος Αργυρός, η Δημοτικός Σύμβουλος Αργιθέας κ. Ζαχαρούλα Τουραλιά - Τόλου,η Δημοτική Σύμβουλος  Αργιθέας πρωην Αντιδήμαρχος κ. Στέλλα Αρκούδα, η Δημοτική Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μουζακίου  κ. Σοφία Τόλια,ο Δημοτικός Συμβουλος Δήμου Μουζακίου κ. Γεώργιος Παναγόπουλος , ο Πρώην Αντιδήμαρχος Αργιθέας  κ. Αργύρης Καναβός, ο Πρόεδρος Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας κ. Μανώλης Στεργιόπουλος, η Πρόεδρος της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων κ. Νανά Μαυραντζά , ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ  Τρικάλων κ. Σωτήρης Τσιρογιάννης, ο Πρόεδρος Πολυτέκνων Μουζακίου και περιχώρων κ. Αναστάσιος Τόλος , ο Πρόεδρος Αργιθεατών Μουζακίου κ. Νικόλαος Μανίκας,  η Πρόεδρος Συλλόγου Αργιθεατών Καρδίτσας και Αντιπρόεδρος Π.Ο.Α.Σ.  κ. Βασίλειος Θεοδωράκης, ο Πρόεδρος Αργιθεατών Αθήνας κ. Αθανάσιος Κοφός, ο Πρόεδρος Συλλόγου Βραγγιανών κ. Παναγιώτης Παπαντώνης ,ο  Πρόεδρος Συλλόγου Βλασιωτών κ. Παναγιώτης Μπέης ,ο  Πρόεδρος Συλλόγου Στεφανιάδας η Ιτιά και Γραμματέας Π.Ο.Α.Σ. κ. Ανδρέας Στεργίου , ο Πρόεδρος Συλλόγου Μουζακίου οι Γόμφοι κ. Δημήτριος Γκαραβέλας , Πρόεδρος Συλλόγου Μοσχοφύτου Τρικάλων κ. Νικόλαος  Γιανούχος και η Αντιπρόεδρος κ. Γιούλα Κοθρά, ο τοπικός Εκπρόσωπος Κουμπουριανών  κ. Δημήτριος Γραββάνης,  ο Πρόεδρος Νεολαίας Π.Ο.Α.Σ.  κ. Κων/νος  Σατραβάνης, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Αργιθέας  ο Αργίθεος  κ. Γιάννα Κοφού, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων κ. Παναγιώτα Κουτή και  άλλοι εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων.
Τηλεγραφήματα μας έστειλαν με τις ευχές τους  ο Ηγούμενος Ιεράς Μονής Σπηλιάς Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Τρικάλων κ . Κων/νος Σκρέκας, ο πρώην υπουργός και  Βουλευτής Καρδίτσας  κ. Κων/νος Τσιάρας, Η Βουλευτής Καρδίτσας κ. Παναγιώτα Βράντζα, ο πρώην υπουργός κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός, ο Πρόεδρος Αργιθεατών  Βόλου κ. Παύλος Πάνος.
    Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την διαφήμιση, το Ράδιο Ζυγός, τον κ. Κων/νο  Αργυρούση, τον κ. Κων/νο  Καραποστόλη και  τον κ. ’γγελο Βλάχο που είναι πάντα μαζί μας, το Ράδιο 103,5  Τρικάλων , την Εφημερίδα ΄Ερευνα Τρικάλων, τον Πρωινό Λόγο Τρικάλων, τον Πρωϊνό Τύπο Καρδίτσας, στο Ράδιο παλμό Kαρδίτσας,  και το Ράδιο Κόσμος,   το Pyli news, το Μoyzaki news, τo TV 10 , και όλους όσους βοήθησαν για την οργάνωση της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε  τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αργιθεατών  Μουζακίου  κ . Νικόλαο  Μανίκα  και τον Πρόεδρο  του Πολιτιστικό Συλλόγου Βατσουνιάς κ. Θεόδωρος Παπαντώνη. Επίσης ευχαριστούμε   και τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων  για τα χορευτικά.
     Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στο Διοικητικό Συμβούλιο που  προσφέρθηκε να εργασθεί για τη διατήρηση της παράδοσης, και  αποτελείται από τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο  Α. Κίσσα, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτριο  Κ. Μανίκα, τον επίτιμο Πρόεδρο και Γεν. Γραμματέα κ. Γεώργιο Γραββάνη, τον ταμία κ. Κων/νο Παλαμά, τον Αν. Γραμματέα κ. Προκόπιο Κίσσα και τα μέλη κ. Θεοδόσιο Θανασιά  και κ. Παναγιώτη  Δημ.  Κίσσα.

                                                                      Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                                                                               Ο Γ. Γραμματέας

Δημήτριος Α. Κίσσας                                                                                     Γεώργιος  Γραββάνης