ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΙΤΩΝ
Tα Ξακουστά Μοναστήρια ¨Κώστη- Σπηλιώτισσα¨

Εκδηλώσεις

Αριθ. Πρωτ. 7
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  1 - 3 - 2019

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Κουμπουριανιτών Αργιθέας διοργανώνει  τον ετήσιο χορό του στο κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ στο Μαυρομάτι Καρδίτσας το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 και ώρα 20.30 μ.μ. Τιμή κάρτας 15 ευρώ. Παιδική κάρτα 8 ευρώ.

Στην κάρτα συμπεριλαμβάνονται φαγητό, απεριόριστο ποτό, αναψυκτικά.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την επισκευή του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρα Κουμπουριανών που έπαθε ζημιές από το σεισμό τις 30 Αυγούστου 2018.

Παρακαλούνται οι συμπατριώτες και οι φίλοι να συμμετέχουν για να ενισχύσουν την προσπάθεια μας.

Θα διασκεδάσουμε με την ορχήστρα:

Κλαρίνο                             Απόστολος Τσιαχρής
Κλαρίνο                             Σωτήρης Καραμπίνης
Κλαρίνο                             Βούζας Θωμάς
Τραγούδι                           Γιάννης Γκόβαρης
Τραγούδι                           Στέλιος Ευαγγελάκης
Τραγούδι                           Ρούλα Τουραλιά
Βιολί                                   Κοτσώλης Τάσος
Κιθάρα                               Ηλίας Καλαμίδας
Ντραμς                               Χρήστος Λέκος
____________________________________________________________________________________
Αριθ. Πρωτ. : 2 /  4- 2 -2019                                         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


   Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα  έκοψε την  Πρωτοχρονιάτικη πίτα  Ο  Πολιτιστικός  Συλλόγος  Απανταχού   Κουμπουριανιτών   Αργιθέας .
                       
   Την  Κυριακή 3 Φεβρουαρίου  2019  και ώρα 11.00 π.μ ο Συλλογός μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο κέντρο  ΑPOLIS (πρώην πισίνα) στο Μουζάκι Καρδίτσας, μέσα  σε μιά  ζεστή ατμόσφαιρα  αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος τα μέλη  και οι φίλοι του Συλλόγου.  

   Την βασιλόπιτα ευλόγησαν ο ιερέας κ. Νικόλαος Δήμος , και ο ιερέας κ. Ευάγγελος Χαντούμης.   Το  φλουρί βρήκε  η μικρή Νικολέτα Κίσσα.

   Ο Πρόεδρος  του  Συλλόγου  κ. Δημήτριος Κίσσας,   ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε  καλή χρονιά  με υγεία . Επίσης ευχαρίστησε και τους χορηγούς της εκδήλωσης. To Σούπερ Μάρκετ Αδελφών Τασιού Ο Ε στο Μουζάκι, τους Αδελφούς  Θανασιά - Λάζαρου Κωτούλα Οικοδομικές εργασίες στο Μουζάκι.

   Μας τίμησαν με την παρουσία τους η πρώην  βουλευτής Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα. ο Δήμαρχος Μουζακίου  κ. Γεώργιος Κωτσός, ο Δήμαρχος Αργιθέας κ. Λάμπρος Τσιβόλας,ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας κ. Νικόλαος Τουραλιάς, η Αντιδήμαρχος Μουζακίου κ. Τσιούφη -Γκίκα Ευαγγελία, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μουζακίου Αθανάσιος Μπαλατσός, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρωην Αντιδήμαρχος Δήμου Αργιθέας κ. Γεώργιος Παλαμάς, η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μουζακίου κ. Σοφία Τόλια, η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αργιθέας κ. Ζαχαρούλα Τόλου - Τουραλιά,  ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου κ. Ηλίας Κλάρας, ο πρόεδρος των Πολυτέκνων Μουζακίου κ. Αναστάσιος Τόλος, ο εκπρόσωπος τοπικής Κοινότητας Κουμπουριανών  κ. Δημήτριος Γραββάνης, η εκπρόσωπος τοπικής Κοινότητας Πετροχωρίου κ. Νίκη Γυφτογιάννη,  από το Ράδιο Ζυγό Τρικάλων ο κ. Άγγελος Βλάχος,  και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων. Τηλεγραφήμα μας έστειλε με τις ευχές του  ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Σπηλιάς Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Μητρόπουλος.

  Ευχαριστούμε το κέντρο ΑPOLIS για την εξυπηρέτηση, και  όλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας. Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους φίλους καλή χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη.

    Η επόμενη  εκδήλωση μας θα είναι ο χορός του Συλλόγου στις 30 Μαρτίου  2019 στο Κέντρο ΕΝΑΣΤΡΟΝ στο Μαυρομμάτι  Καρδίτσας.
                                              
    
                                                           Για το Δ.Σ.
              Ο Πρόεδρος                                                                                               Ο Γραμματέας

       Δημήτριος Απ. Κίσσας                                                                                 Γεώργιος Γραββάνης
Copyright 2019 ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΙΤΩΝ Tα Ξακουστά Μοναστήρια ¨Κώστη- Σπηλιώτισσα¨ All  Rights Reserved
Επικοινωνία

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΝΙΤΩΝ
Tα Ξακουστά Μοναστήρια ¨Κώστη- Σπηλιώτισσα¨
Κουμπουριανά Καρδίτσας Τ.Κ. 43060

Τηλ. & Fax 24450-43325
κιν. 6977625201 - 6977898581
email: info@koumpouriana.gr